Προσωπικά Δεδομένα Η ομάδα του VGS.gr - VideoGameStores λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου, τόσο κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες μας όσο και κατά την είσοδο στην περιοχή περιορισμένης πρόσβασης ,σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Το  VGS.gr - VideoGameStores δεν λαμβάνει στοιχεία από τους επισκέπτες και χρήστες των ιστοσελίδων και των περιοχών του διαδικτυακού μας τόπου , στις οποίες υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση, και εγγυάται ότι από το χρησιμοποιούμενο λογισμικό δεν γίνεται αυτόματη ανάληψη στοιχείων επισκεπτών. Η εταιρία λαμβάνει μόνο στοιχεία από τους συνδρομητές αυτής στο πλαίσιο της συνδρομής, τα οποία της γνωστοποιούν οι ίδιοι συνδρομητές αυτής.

Το  VGS.gr - VideoGameStores σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την χωρίς σφάλματα λειτουργία του διαδικτυακού τόπου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη από τις δυσχέρειες ή από την διακοπή πρόσβασης για τεχνικούς λόγους.

Το  VGS.gr - VideoGameStores σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν 2472/97 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων . Στη συνέχεια παρατίθεται η πολιτική και η σημασία της για εσάς, το χρήστη του ιστοτόπου.

Προσωπικά δεδομένα :

Το  VGS.gr - VideoGameStores δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail , τηλέφωνο, επάγγελμα) εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Θα σας ζητηθούν μόνο εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου.

Το VGS.gr - VideoGameStores μπορεί να κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων που της παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας.

Επιπλέον, το VGS.gr - VideoGameStores δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτα μέρη παρά μόνο μπορεί να χρησιμοποιήσει την λίστα για να αποστείλει πληροφορία τρίτων.

Κοινοποίηση μεταβολών :

Εάν μεταβληθεί η παρούσα Πολιτική του VGS.gr - VideoGameStores για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα καταγράψουμε τις μεταβολές στην παρούσα σελίδα, παρακαλούμε να τις μελετάτε τακτικά.

Ασφάλεια:

Έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Το σύνολο των πληροφοριών που σας αφορούν δεν διοχετεύεται εκτός των γραφείων μας.

Μόνο το προσωπικό του VGS.gr - VideoGameStores που χρειάζεται τις πληροφορίες αυτές για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία, έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Το προσωπικό μας πρέπει να χρησιμοποιήσει απόρρητες λέξεις-κλειδιά (passwords) για να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες. Επιπλέον, οι διακομιστές όπου αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται σε ασφαλή εγκατάσταση.

Ο Ιστότοπος διέπεται από μέτρα ασφαλείας για την προστασία από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση της πληροφορίας που ελέγχεται από το VGS.gr – VideoGameStores

Αποδοχή της Πολιτικής μας :

Η χρήση του site προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους που θέτει η πολιτική του VGS.gr - VideoGameStores για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του συγκεκριμένου site. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το site μετά από την κοινοποίηση μεταβολών στην πολιτική του VGS.gr - VideoGameStores για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις μεταβολές. info@vgs.gr


 

 

 Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
  σε 1-3 εργάσιμες μέρες
 τηλ. Παραγγελίες
 210 2911 668
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
 Με πιστωτική κάρτα

NEWSLETTER
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Ναρκίσσου 1
Γαλάτσι, Αθήνα, Τ.Κ. 11146
Τηλ.: 210 2911668
E-mail: info@vgs.gr
© 2013 - 2018 vgs.gr -- Κατασκευη eshop by infocus